Myggefanger test - Her er de bedste myggefangere

Myg om sommeren kan være frusterende, så derfor er du måske på jagt efter en god myggefanger, men hvilken model er effektiv og klarer jobbet? Vi har samlet de bedste myggefangere i test, så du nemt kan vælge den helt rette model.

myggefanger-test
Simon Vestergaard

Skrevet d. 25. juli 2022 af Simon Vestergaard

Testvinder
Stylies-Pictoris

Testvinder: Stylies Pictoris

Den bedste myggefanger i test viste sig at være Stylies Pictoris. Det er især myggefangerens tiltrækningsevne af myg samt det faktum at den hverken forurener eller har skadelige gasser, der gør denne myggefanger til testvinder.

Gå til forhandler:
De bedste myggefangere i test
Pris
Billigst hos
Link
 • Stylies-Pictoris
  1. Stylies Pictoris
  699 kr.
  Elgiganten.dk
 • Importacion-Mosquito-Killer
  2. Importacion Mosquito Killer
  40 kr.
  Amagerisenkram.dk
 • Insect-Screen-220x100cm
  3. Insect Screen 220x100cm
  189 kr.
  Elgiganten.dk
 • InnovaGoods-Anti-Mosquito-Curtain
  4. InnovaGoods Anti-Mosquito Curtain
  48 kr.
  Sayve.dk
 • Form-Living-Insect-Net-Door-100x220cm
  5. Form Living Insect Net Door 100x220cm
  159 kr.
  Fruugo.dk

Når sommeren byder sig, så håber de fleste på lækkert solskinsvejr og varme sommeraftener. Det er dog ikke alt der er guld og grønne skove, når sommeren er over en. Det varme vejr danner nemlig også grundlag for, at der vil komme myg, og ofte mange af dem. Derfor kan det være nødvendigt med en myggefanger, så du ikke skal sidde og frygte myggestik på altanen eller terrassen. Det er dog ikke altid så ligetil at finde ud af hvilken myggefanger man skal vælge. Derfor har vi lavet en myggefanger test, som kan hjælpe dig på vej.

Vores myggefanger test dækker dog ikke kun over myggefangere, som du kan bruge udenfor. Vi har nemlig været ude og undersøge markedet, og sikret os, at der ikke er noget vi overser. Du er derved sikret, at du kan finde en effektiv myggefanger, som højst sandsynligt også kan bruges som en effektiv insektdræber på andre insekter!

Denne myggefanger test indeholder derfor:

 • Et overblik over gode myggefangere på markedet
 • Råd til hvordan du bedst bruger en myggefanger
 • En guide til hvilken myggefanger der er bedst til dit behov.

Bemærk venligst: Ingen af de udvalgte myggefangere på nedenstående liste er testet af holdet havekrogen.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste myggefangere på ét samlet sted.

1. Stylis Pictoris

Stylies-Pictoris

Vi fremhæver:

 • Tiltrækker insekter med UV-lys og varme
 • Ingen forurening
 • Ingen skadelige gasser
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Stylis Pictoris er en effekt myggefanger, som er udviklet med smart UV-lys og varme, som tiltrækker insekterne. Du skal derfor ikke være bange for, at du skal bruge farlige kemikalier, gasser eller lignende. Denne myggefanger vil også virke på andre insekter end myg, og derved give dig en fantastisk sommer uden insekt problemer.

Forurening og driftsomkostninger i bund

Modsat andre myggefangere på markedet, så forurener denne myggefanger ikke. Det gør den ikke, da det udelukkende er UV-lys og varme, som bruges til at tiltrække insekterne. Det betyder også, at du ikke skal bruge penge på at have den kørende, udover den strøm der skal til for at have den kørende.

Kan bruges på arealer op til 30 m2

Hvad end du vil bruge den i stuen eller på en hyggelig terrasse, så er den en god løsning. Den anbefales til brug på arealer af 15 m2, men kan bruges på arealer, som er helt op til 30m2. Den er derfor heller ikke det optimale valg, hvis du skal bruge den udenfor i et åbent område.

Produktspecifikationer:

 • Kan dække arealer op til 30 m2
 • Teknologi baseret på lys og varme
 • Ingen forurening
 • Ventilation til at trække myg ned i beholderen

2. Importacion Mosquito Killer

Importacion-Mosquito-Killer

Vi fremhæver:

 • Billig løsning
 • Tilsluttes stikkontakt
 • Beregnet til indendørs brug
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Undgå myg og andre insekter indendørs med denne myggefanger til stikkontakten. Myggefangeren kobles direkte til stikkontakten, hvor strømmen herefter føres ud i 4 LED lamper og en varmeledende rist. Lyset hjælper med at tiltrække myggene, hvor risten herefter slår dem ihjel.

Let løsning uden det fylder meget

En af de praktiske ting ved en Importacion Mosquito Killer er, at den ikke fylder særlig meget. Den ligner lidt en natlampe, som også kan sættes direkte i en stikkontakt. Den er derfor let at skjule, og let at flytte fra rum til rum, hvis du oplever problemer andre steder i dit hjem.

Nem at rengøre

Når en myg eller et andet insekt flyver ind i myggefangeren, så vil du opleve, at de dør derinde. Derfor er det nødvendigt at rense den i ny og næ. Dette gøres let med den medfølgende børste, som kan komme ind mellem gitteret, som beskytter dig fra at røre ved den varme ’riste”. Når du renser den, så sørg for at gøre det over en skraldespand eller lignende.

Produktspecifikationer:

 • Kobles til stikkontakt
 • Kan kun bruges indendørs
 • Måler 12x6x7 cm

3. Insect Screen 220x100cm

Insect-Screen-220x100cm

Vi fremhæver:

 • Beregnet til døre
 • Holder insekter ude
 • Automatisk luk med magnetfunktion
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Undgå at få myg eller andre insekter ind i hjemmet med denne smarte Insect Screen. Myggenettet er lavet til at montere i en standard dør, så du kan holde den åbent på varme sommerdage, og ikke skal begrænse din udluftning. Nettet holder let insekter ude, uden du skal tænke over det, efter den er monteret.

Smart magnetfunktion fra top til bund

Modsat billigere løsninger på markedet, så har denne Insect Screen en stærk magnet fra top til bund i samlingen. Det gør, at den lukker tæt på en helt anden måde, så insekterne har sværere ved at få sneget sig ind. Derudover, så er den lavet på en måde, så selv din hund let kan komme ind og ud. Magneten sikrer, at nettet lukkes sammen automatisk, efter du er gået igennem.

Er god til alle typer insekter

Udover myg, så kan du med dette net let holde andre insekter ude af dit hjem. Du slipper derfor for fluer, hvepse, bier eller lignende, og kan derved højne chancen for en insektfri sommer. Det er dog vigtigt at pointere, at den også holder insekter inde, hvis uheldet skulle være ude, og et insekt har sneget sig ind.

Produktspecifikationer:

 • Magneter fra top til bund
 • Måler 220x100cm
 • Beregnet til døre

4. InnovaGoods Anti-Mosquito Curtain

InnovaGoods-Anti-Mosquito-Curtain

Vi fremhæver:

 • Myggenet til mange åbninger
 • Perfekt til udluftning
 • Magnetisk lukning
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

InnovaGoods Anti-Mosquito Curtain er det perfekte valg, hvis du vil undgå myg eller andre insekter. Nettet er lavet på en måde, så du kan montere det i stort set alle åbninger efter dit valg. Derfor kan det bruges til døre, vinduer, telte, og meget andet. Nettet monteres let med velcro-tape, og kan derfor også hurtigt pilles ned igen.

2 paneler medfølger

I pakken her får du to paneler med, som begge måler 49,5 x 209 cm. Målene udgør tilsammen målene for en normal døråbning, hvorfor de let kan bruges til terrassedøren eller lignende. I den ene side af begge paneler sidder der magneter. Det er vigtigt, at disse magneter sidder mod hinanden, så du kan få nettet til at lukke tæt.

Emballage på 24 sprog

Med en emballage på 24 sprog er du sikret, at du ikke kommer i klemme, når du skal kaste dig ud i at installere myggefangeren. Du kan let finde vejledningen på dansk, som herefter vil guide dig igennem, hvordan du skal montere nettet, så det giver dig optimal virkning.

Produktspecifikationer:

 • Beregnet til døre, vinduer m.m.
 • Indeholder 2 paneler af 49.5 x 209 cm
 • 10 magneter giver solid lukning

5. Form Living Insect Net Door 100x220cm

Form-Living-Insect-Net-Door-100x220cm

Vi fremhæver:

 • Myggenet til døre
 • 2 forskellige farver
 • Magnetisk lukning
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Gør udluftning om sommeren mere behagelig med denne Form Living Insect Door. Myggenettet er lavet til døre, og kan let monteres, så du slipper for insekter med det samme. Den gør det muligt for dig at holde insekter ude, selvom du har din dør åbnet helt op.

Let montering

Ved hjælp af stifter og velcro, så er det utrolig let at montere dette myggenet. Det gør også, at du hurtigt kan flytte det til andre døre, hvis du senere finder ud af, at det er bedre brugt et andet sted. Myggenettet kan også bruges i vinduer, men skal enten klippes til eller sættes fast, så det passer.

Holder ikke kun myg ude

Ved hjælp af Form Living Insect myggenettet vil du ikke kun slippe for myg. Det vil også helt automatisk hjælpe med andre insekter som edderkopper, møl, fluer, myg, bier og hvepse. Du får derfor en dejlig insektfri sommer, hvis du vælger at bruge et myggenet som dette.

Produktspecifikationer:

 • Måler 100 x 200 cm
 • Automatisk luk med magneter

Kan man kun bruge en myggefanger indenfor?

Myggefangere og andre midler til at fange insekter bruges ofte indenfor, da man gerne vil undgå at have dem i sit hjem. Det er dog ikke kun muligt at få produkter, som kan bruges indenfor. Der findes mange gode løsninger til en myggefanger udendørs, så man slipper for at døje med myg på terrassen eller lignende.

Det kan f.eks. være en elektrisk myggefanger, som hænger i et hjørne af terrassen, og slår myg og andre insekter ihjel ved hjælp af strøm. Myggene tiltrækkes automatisk til insektdræberen, da lyset i sådanne produkter er lavet til netop dette.

Hvordan gør jeg mine udearealer klar til sommeren?

Når sommeren byder sig, og det gode vejr er på vej, så er det en god idé at få udearealet gjort klar til nogle gode aftener. Det behøver ikke nødvendigvis være en stor opgave, men det afhænger af hvorvidt du har vedligeholdt det løbende.

Først og fremmeste, så bør du slå dit græs, så du har en flot græsplæne. Her er det nødvendigt med en god plæneklipper, eller en havetraktor, afhængig af størrelsen på plænen. Når dette er klaret, så er det en god idé at få vandet planterne rundt i bedende, så de får den nødvendige næring til at vokse op. Til dette er det nødvendigt med en god haveslange, som kan nå hele vejen rundt. Sidst men ikke mindst, så kan det være en god idé at få fjernet alger på din terrasse, hvis du har fået dette. Det kan være ved at bruge en algefjerner, eller ved at få en specialist ud, som kan klare opgaven. Når alt dette er klaret, så er du klar til sommeren, og til at finde en udendørs myggefanger, som fjerner insekterne fra din terrasse!

Er der myg året rundt?

Som udgangspunkt, så er der ikke myg året rundt. Der er dog nogle myggearter, som går i en slags vinterhi, hvor de kan vækkes fra. Kommer man til at vække en hunmyg fra sit vinterhi, så vil den automatisk søge efter blod. Derfor vil du kunne opleve at få myggestik om vinteren også.

Højsæsonen for myg er fra maj til august, fordi de trives bedst i lunt vejr. Er det en varm sommer, så kan sæsonen dog godt strække sig til ind i september. Herefter så bør de dog dø, da en myg typisk kun lever 2-3 måneder ad gangen.

Kan man helt undgå myg?

Som udgangspunkt vil det aldrig være muligt at undgå myg helt, der er dog nogle tiltag du kan tage, hvis du gerne vil forsøge at undgå dem. Nogle af de råd til at undgå myg, som vi kan give, er følgende:

 • Brug en insektdræber, som kan tage deres opmærksomhed
 • Undgå stillestående vand (f.eks. en trillebør med vand)
 • Brug myggemiddel
 • Brug løst tøj (Tætsiddende tøj kan myg stikke igennem)

Ved at følge ovenstående 4 råd, så er chancen for at du får mange myggestik mindre. Der er dog ingen garanti for, at du kan undgå myg helt!

Hjælper en myggefjerner på andre insekter?

Det korte svar er, at en myggefjerner, kan hjælpe på andre insekter end myg. Hvilke insekter den kan hjælpe på afhænger af typen af myggefjerner du bruger. Har du f.eks. en myggefjerner, som tiltrækker insekter med UV-lys og varme, så er det flyvende insekter du vil tiltrække.

Bruger du derimod et myggenet eller lignende, så vil du også kunne holde andre kryb ude, som ikke kan kravle igennem nettet. Det kræver dog også, at det sidder stramt ved gulvet – Er dette ikke tilfældet, så er der nogle kryb der sagtens kan kravle under.

Hvordan får man myg til at holde sig væk?
Du kan få myg til at holde sig væk ved at bruge myggemiddel, som f.eks. en myggespray. Derudover kan de holdes ude af dit hjem ved hjælp af et myggenet.
Du kan undgå myg i soveværelset ved at lukke døre og vinduer, eller ved at bruge et myggenet eller en myggefanger.
Myggesæsonen starter ca. i maj og slutter omkring august. Er det en varm sommer, så er der en chance for, at sæsonen først slutter i september.