Vildmarksbad bedst i test - Her er alt du skal vide inden køb

vildmarksbad-test
Simon Vestergaard

Skrevet d. 12. oktober 2022 af Simon Vestergaard

Testvinder
Davidsen-Vildmarksbad-Vilmarksbad-Brown

Testvinder: Vildmarksbad DIY, Ø170 cm

Vildmarksbadet fra Davidsen er kåret som det bedste i test. Vildmarkedsbade er blevet utrolige populære i løbet af de seneste år. Og det er med god grund! Et vildmarksbad er perfekt til haven eller sommerhuset. Testvinderen kommer med et fyr i rustfrit stål og flot træ facade.

Se mere
De bedste vildmarksbade i test
Pris
Billigst hos
Link
 • Davidsen-Vildmarksbad-Vilmarksbad-Brown
  1. Vildmarksbad DIY, Ø170 cm
  7.999 kr.
  Davidsen
 • Natur-Spa-Vildmarksbad-PW-SPA-Classic
  2. Natur-Spa Vildmarksbad PW-SPA Classic
  17.948 kr.
  Jemogfix.dk
 • Square-vildmarksbad-1650L-205x205cm
  3. Square vildmarksbad 1650L 205x205cm
  34.990 kr.
  Bad-Magasinet.dk
 • Kirami-Vildmarksbad-Breezy-M-Cult
  4. Kirami Vildmarksbad Breezy M Cult
  18.899 kr.
  Trademax.dk
 • Vildmark-Vildmarksbad-3000601094
  5. Vildmarksbad i plast ø180cm
  16.990 kr.
  Bad-Magasinet.dk
 • Vildmarksbad-Luksus-i-ThermoWood
  6. Vildmark Vildmarksbad 3000601094
  0 kr.
  34.995
 • Kirami-Vildmarksbad-Comfort-Family-M-CoalBlack
  7. Kirami Vildmarksbad Comfort Family M CoalBlack
  22.499 kr.
  Trademax.dk
 • Davidsen-Vildmarksbad-Sort
  8. Davidsen Vildmarksbad Sort
  14.999 kr.
  Davidsen.dk
 • Kirami-Vildmarksbad-Comfort-Steady-M-Mocca
  9. Kirami Vildmarksbad Comfort Steady M Mocca
  25.199 kr.
  Trademax.dk

I de seneste år har Danmark oplevet en stigning i salget af vildmarksbade. Der er en række årsager til denne tendens. For det første er livets tempo blevet hurtigere og mere stressende, og derfor søger folk efter måder at sætte farten ned og komme i kontakt med naturen. For det andet værdsætter den danske kultur at tilbringe tid udendørs, og mange danskere har gode minder fra barndommens somre, der blev brugt i sommerhuset og på stranden. Udespaen blev populært i starten af 00’erne, men igennem de sidste par år, er de ved at blive overhalet af vildmarksbadet. Hvad det skyldes er svært at svare på, men det har højst sandsynligt noget af gøre, med det vi nævnte i indledningen – nemlig det, at komme ud i naturen og samtidig nyde et touch af wellness.

Hvis du har besluttet dig for, at du vil købe et vildmarksbad til haven eller terrassen, eller måske til sommerhuset, så er nogle forskellige ting, som er gode at være opmærksom på. Først og fremmest skal du måle det areal, hvor du påtænker at placere badet, sådan så du er sikker på, at det er plads til det. Dernæst skal du have fundet ud af hvilket vildmarksbad du skal vælge, ligesom du skal huske at tilkøbe træolie, hvis der er tale om et vildmarksbad i træ. Her er der også nogle faktorer der spiller ind, som for eksempel typen af vildmarksbadet og ikke mindst prisen. Ved at have styr på alle disse faktorer, giver du dig selv de bedste forudsætninger for at finde, det helt rigtige vildmarksbad til dig og din families eksakte behov, og ikke mindst, jeres budget.

Disclaimer: Ingen af de udvalgte vildmarksbade på nedenstående liste er testet af holdet bag havekrogen.dk. De er i stedet nøje udvalgt ud fra deres performance i test hos en række uvildige testfirmaer og hos forbrugerne. Dermed finder du nogle af markedets bedste vildmarksbade på ét samlet sted.

1. Vildmarksbad DIY, Ø170 cm

Davidsen-Vildmarksbad-Vilmarksbad-Brown

Vi fremhæver:

 • Robust konstruktion
 • Fyr i rustfrit stål
 • Træolie medfølger
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Vil du gerne have du større mulighed for at slappe hjemme i haven, kolonihaven eller i sommerhuset, så bør du stærkt overveje det flotte vildmarksbad fra Davidsen. Selve badet er udformet i robuste materialer, blandet andet en stærk træbeklædning, samt gran. Den medfølgende trappe gør at du sikkert kan træde op i badet, ligesom den medfølgende ovn har et beskyttelsesgitter der gør, at du ikke skal bekymre dig om at komme for tæt på og brænde dig. For at bevare badet i god stand så længe som muligt, anbefales det, at du påfører den medfølgende træolie, som beskytter og bevarer træet. Hvis du er på udkig efter et smukt vildmarksbad i rigtig god kvalitet, til en pris der er til at betale, bør du overveje et Davidsen vildmarksbad.

Indbydende vildmarksbad der kan bruges hele året

Vildmarksbadet fra Davidsen har en kapacitet på 1450 liter og kan stå ude året rundt. Det betyder også at du kan bruge det året rundt. Du kan køle dig ned på de varme sommerdage, men også nyde et opvarmet bad på en kold vinteraften. Denne alsidighed gør vildmarksbadet fra Davidsen til et yderst populært bad, som samtidig kandiderer stærkt til titlen som bedste vildmarksbad. Det skyldes ikke blot dets alsidighed, men også at det er bygget i materialer i robust og ikke mindst høj kvalitet. Hvis du investerer i dette vildmarksbad fra Davidsen, tør vi næsten garantere, at det vil være en investering, som du ikke vil fortryde.

Udvalgte specifikationer:

 • Kapacitet: 1450 liter
 • Ydre diameter: Ø 1700 mm
 • Indre diameter: Ø 1650 mm
 • Bænk mål: 620 x 530 mm (H x D)

2. Natur-Spa Vildmarksbad PW-SPA Classic

Natur-Spa-Vildmarksbad-PW-SPA-Classic

Vi fremhæver:

 • Klassisk design
 • Plads til 6 personer
 • Leveres færdigmonteret
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Natur-Spa PW-SPA Classic vildmarksbadet er den perfekte tilføjelse til enhver terrasse eller have. Ikke alene giver den et naturligt og indbydende fokuspunkt, men den giver også en række for dem der bruger det. Badet er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at holde længe, og den medfølgende ovn gør, at det også kan bruges på de kolde dage. Badet er også af en størrelse der gør, at det kan bruges som soppebassin til børnene på de varme dage. Når børnene er smidt i seng, kan mor og far nyde et kølende bad, mens de nyder et godt glas vin. Der er mange fordele ved at eje et vildmarksbad som dette, hvilket vi er sikre på, at vi ikke behøver at overbevise nogen om. Så hvis du eller I, er på jagt efter et vildmarksbad, som kan bruges året rundt og til flere forskellige formål, så går I ikke galt i byen med dette vildmarksbad.

Let at stille op og tage i brug

Natur-Spa PW-SPA Classic leveres færdigmonteret og er derfor utroligt let at stille op på sin terrasse eller i sin have. Det eneste man skal være opmærksom på, inden man tager det i brug, er om alt er spændt som det skal. En måde man kan teste spændebåndet på, er ved at fylde bassinet halv op, så de kan vænne sig gradvist til trykket. På den måde er du på den sikre side og ikke langt fra, at kunne sidde i dit nye vildmarksbad og nyde solen gå ned, men du nyder et godt glas vin eller en kold øl. Badet har plads til 6 personer, så det er også muligt at invitere hele familien med og sammen få en afslappende oplevelse.

Udvalgte specifikationer:

 • Kapacitet: 6 personer
 • Højde: 103 cm
 • Diameter: Ø180 cm
 • Skorsten: 2 meter

3. Square vildmarksbad 1650L 205x205cm

Square-vildmarksbad-1650L-205x205cm

Vi fremhæver:

 • Op til 8 personer
 • Integreret ovn
 • Lavt forbrug
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Vildmark 3000601095 er et fremragende valg for alle, der ønsker at tilføje et vildmarksbad til deres terrasse eller have. Badet er produceret i stærke og holdbare materialer, som sikrer en lang levetid. Derudover har dette vildmarksbad en integreret ovn, som ovenikøbet har et lavt forbrug, på grund af det kompakte design. Den indbyggede glaslåge gør at man kan se flammerne, som bringer et ekstra element af hygge, på en kold vinteraften. Sidst men ikke mindst, har dette vildmarksbad også plads til 8 jets, som kan give en følelse af at sidde i et spabad. Alt i alt, så er Vildmark 3000601095 et fantastisk vildmarksbad, som vil være en sublim tilføjelse til enhver have, kolonihave eller sommerhus. Et køb som man bestemt ikke vil fortryde.

Plads til familie og venner

Vildmark 3000601095 har en kapacitet på hele 1650 liter og plads til hele 8 personer. Det gør at der rigeligt med plads til hele familien eller venner og naboer. Er du bare dig og din partner eller en af jer alene, er der mere end rigeligt med plads, til at nyde en afslappende aften. Der er mange gode grunde til at vælge dette vildmarksbad, men den største af dem alle er nok, at den høje kvalitet gør, at det er et vildmarksbad som du/i vil kunne nyde i mange år fremover. Så hvis du/i er på jagt efter et vildmarksbad, som kan køle jer ned om sommeren eller varme jer op om vinteren, så er Vildmark 3000601095 vildmarksbadet et oplagt valg.

Udvalgte specifikationer:

 • Kapacitet: 1650 liter
 • Antal personer: 8
 • Ovn: Integreret
 • Effekt: 30 kW

4. Kirami Vildmarksbad Breezy M Cult

Kirami-Vildmarksbad-Breezy-M-Cult

Vi fremhæver:

 • Solid og robust
 • God isolering
 • Mulighed for ekstraudstyr
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Kirami Breezy M Cult vildmarksbad bringer naturens skønhed direkte hjem i din have eller på din terrasse. Disse finske badekar er lavet af robuste materialer af høj kvalitet og er derfor bygget til at holde. Udover at være solid og robust i sin konstruktion, så er det også isoleret godt, sådan så det kan holde på varmen, når man bruge det på en kold eftermiddag i december. Kirami Breezy er et klassisk vildmarksbad som man kender det og derfor et sikkert valg, hvis man er på udkig efter et vildmarksbad som kan bruges året rundt. Det kræver dog at man tilkøber et egnet rensesystem, men dette er en lille investering i forhold til det man får ud af det, nemlig muligheden for at køle ned om sommeren, samt få varmen når det er blevet vinter.

Klassisk vildmarksbad med moderne tilbehør

Selvom Kirami Breezy er et klassisk designet vildmarksbad, så er det også klargjort til moderne teknologier. Det er nemlig muligt at tilkøbe en lækker gulvbelysning, som giver et ekstra skud hygge, når man bruger badet på mørke aftener. Udover at lyset ser lækkert og hyggeligt ud, i samspil med den flotte blå farve, som badet er designet med indvendigt, så er det også med til at gøre det mere sikkert og mindre sandsynligt, at man glider og falder og slår sig, modsat hvis der intet lys havde været. Alt i alt, så er Kirami Breezy M Cult et fantastisk produkt, som man stærkt bør overveje til sit udeareal, hvis man er på udkig et vildmarksbad.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 2100 x 1700 x 2580 mm (H x L x B)
 • Diameter: Ø1700 mm
 • Volumen: 1450 liter
 • Kapacitet: 3-4 personer

5. Vildmarksbad i plast ø180cm

Vildmark-Vildmarksbad-3000601094

Vi fremhæver:

 • Stor volumen
 • Plads til 8 personer
 • Let at rengøre
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Dette simple og klassisk designede vildmarksbad, leder måske nogen til at tro, at der er tale om en billig løsning i en kvalitet, der ikke kan stå mål med hvad markedet, ellers har at tilbyde, men man skal ikke lade sig narre. Det er korrekt at det er udformet i plastik, som måske ikke fremstår lige så æstetisk smukt, som vildmarksbade i træ, men det tager intet fra dette bads funktioner. På samme måde som andre vildmarksbade på markedet, er det muligt at få en kølende oplevelse om sommeren, samt et lækkert varmt bad om vinteren. Det fremstår måske som en dårligere løsning, men vær forvisset om, at det ikke er sandt.

Masser af plads og let at rengøre

Dette vildmarksbad er et af de større som der findes på markedet. Med sin volumen på 1800 liter og plads til 8 personer, er det et vildmarksbad som kan bruges af hele familien, ligesom man kan have venner og naboer på besøg, til en afslappende og kølende eller varmende badeoplevelse. I det store hele er der tale om et stort og lækkert vildmarksbad, som giver rig mulighed for at man kan nyde et varmt eller koldt bad i naturen. Så hvis du er på udkig efter denne mulighed, bør du overveje Vildmark Vildmarksbad 3000601094.

Udvalgte specifikationer:

 • Materiale: Polyethylen
 • Volumen: 1800 liter
 • Kapacitet: 8 personer
 • Ovn: 25 kW

6. Vildmarksbad Luksus i ThermoWood

Vildmarksbad-Luksus-i-ThermoWood

Vi fremhæver:

 • Luksuriøst design
 • Materialer i højeste kvalitet
 • Vinterisoleret
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis kvalitet og velvære betyder alt for dig, så er dette vildmarksbad med længder, det bedste vildmarksbad på markedet. Det er produceret i de bedste materialer, i den højeste kvalitet og designer skriger af luksus. Dette vildmarksbad er mere end et vildmarksbad, det er en hel wellness oplevelse i sig selv. Med sit ergonomiske design og den høje komfort, kan man ikke undgår at føle at man er himlen, når man benytter sig af det. Derudover er badet også isoleret til vinteren, så det bedre kan holde på varmen, når du sidder og nyder et glas vin på en kold vinteraften. Med dette vildmarksbad kan du tilføje et strejf af luksus til din have eller terrasse, og det bedste af det hele er, at det ikke er så dyrt som man skulle tro, men koster det sammen som et gennemsnits vildmarksbad. Hvis du er til luksus og wellness, er dette det rette bad for dig.

Indvendig ovn i rustfrit stål

En af de andre fordele ved dette vildmarksbad er, at ovnen er integreret i den forstand, at den er indvendig og dermed sparer plads på din terrasse eller der hvor ønsker at installere badet. Det gør også at badet varmer hurtigere og dette, sammenholdt med vinter isoleringen i høj kvalitet, gør dette til et vildmarksbad, som man faktisk ender med at få mest ud af om vinteren. Nuvel, det er også lækkert at sidde i om sommeren, men på en kold vinteraften giver det en, en følelse af at sidde i en varm kilde på Island. Så for at gentage, er du på jagt efter et lækkert og luksuriøst vildmarksbad, som du kan bruge året rundt, så findes der ikke en bedre mulighed, end dette luksus vildmarksbad i ThermoWood. Det vil du ikke fortryde.

Udvalgte specifikationer:

 • Volumen: 1000 liter
 • Kapacitet: 5-6 personer
 • Opvarmningstid: 3-4 timer
 • Udvendig diameter: Ø 200 cm

7. Kirami Vildmarksbad Comfort Family M CoalBlack

Kirami-Vildmarksbad-Comfort-Family-M-CoalBlack

Vi fremhæver:

 • Simpelt design
 • Rigeligt med plads
 • Godt isoleret
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Kirami Comfort Family M CoalBlack vildmarksbad, er den perfekte måde at nyde sin terrasse eller have hele året rundt. Den har et komfortabelt siddeområde og vil se godt ud i alle omgivelser. Kirami Comfort Family M CoalBlack har også en medfølgende brændeovn, der holder vandet på en behagelig temperatur, selv i de koldeste vintermåneder. Kirami Comfort Family M CoalBlack er et fremragende valg for alle, der ønsker at nyde deres terrasse eller have hele året rundt, samtidig med at de kan opnå en wellness følelse hjemme.

God isolering holder på varmen

Kirami Comfort Family M CoalBlack udendørs spa er godt isoleret af flere grunde. For det første har den et tykt lag isolering indvendigt i hele badet. Dette hjælper med at holde vandet varmt og forhindrer dermed at det kolde vejr køler vandet ned. Resultatet er, at Kirami Comfort Family M CoalBlack vildmarksbadet kan holde vandet varmt selv i de koldeste måneder af året, og dermed give dig og din familie muligheden for at nyde en lækker spa oplevelse, uanset hvornår på årstiden i har lyst. Alt i alt, så er dette bad et godt køb.

Udvalgte specifikationer:

 • Mål: 2580 x 2100 x 1700 mm (B x H x L)
 • Farve: Sort/grå
 • Diameter: Ø1700 mm
 • Skorstenshøjde: 210 cm

8. Davidsen Vildmarksbad Sort

Davidsen-Vildmarksbad-Sort

Vi fremhæver:

 • Kan bruges hele året
 • Komfortabel oplevelse
 • Medfølgende cover
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Davidsens sorte vildmarksbad, er et enkelt og praktisk vildmarksbad, til en konkurrencedygtig pris. Det er ikke nogen hemmelighed, at et godt vildmarksbad, kan koste mange tusinde kroner og dermed for ud af rækkevidde for mange. Dette vildmarksbad ligger dog et godt stykker under gennemsnittet, uden at det kan mærkes på kvaliteten. Der er stadig tale om et vildmarksbad, som kan køle på de varme sommerdage, samt holde en varm, på en kold og mørk vinteraften. Overordnet set, får man et simpelt, praktisk og pålidelige vildmarksbad, som er let at installere på sin terrasse eller i sin have og som kan bruges året rundt.

Rigtigt meget vildmarksbad for pengene

Som allerede nævnt, så er dette et budgetvenligt og konkurrencedygtigt vildmarksbad, som give en lige så dejlig følelse, som nogle af de dyrere modeller på markedet. Det adskiller sig kun ved at være en smule mindre end gennemsnittet, men det mærker man ikke, når man først sidder i det. Her kan man med lidt god vilje, sagtens få plads til 3-4 personer. Så hvis du er på jagt efter et økonomisk, men stadigt velfungerende og afslappende vildmarksbad, som du kan nyde alene eller med din familie, så er dette vildmarksbad fra Davidsen et oplagt og rigtigt godt valg, som du ikke ender med at fortryde.

Udvalgte specifikationer:

 • Volumen: 1100 liter
 • Diameter: Ø1800 mmm
 • Indvendig: Ø 1550 mm
 • Cover medfølger: Ja

9. Kirami Vildmarksbad Comfort Steady M Mocca

Kirami-Vildmarksbad-Comfort-Steady-M-Mocca

Vi fremhæver:

 • Enkelt og stilrent design
 • God størrelse
 • Let at rengøre
Find billigste forhandlerI samarbejde med PriceRunner

Hvis du er på udkig efter et vildmarksbad, som ikke skiller sig ud, men fremstår enkelt, stilrent og praktisk, så har du fundet det. Kirami Comfort Steady M Mocca er netop det. Enkelt, stilrent, praktisk og let at bruge. Det kræver forud indgående viden, men er let at stille op og tage i brug. Første gang man bruger det, er det dog altid en god idé at kigge spændebåndet efter og sikre, at de sidder som de skal. Det er også en god idé at fylde badet halvt op, så spændebåndet kan vænne sig til det tryk, som vandet skaber på det. Alt i alt, så er dette vildmarksbad ikke mere eller mindre, men blot et stilrent og velfungerende vildmarksbad.

Passer perfekt på terrassen

Udover at være enkelt og stilrent i sit design, så er det også utroligt praktisk. Det passer nemt på de fleste terrasser og haver, og i og med at det er så let at installere og tage i brug, går der ikke mange timer fra at man har pakket det ud, til at man kan sidde og nyde et godt glas vin eller champagne, enten alene eller sammen med sin partner. Den medfølgende ovn er også enkel og praktisk i brug, og er også udformet i et stilrent design uden dikkedarer. Så hvis du er til det simple, enkle og praktiske, som bare virker, så er dette vildmarksbad fra Kirami er rigtigt godt valg, hvor man får utroligt meget vildmarksbad for sine penge.

Udvalgte specifikationer:

 • Størrelse: Ø 1700 mm
 • Højde: 2600 mm
 • Bredde: 2360 mm

Er det lovligt at have et vildmarksbad på sin terrasse?

Der er som udgangspunkt ikke noget ulovligt i at have et vildmarksbad på sin terrasse. Alt efter hvor man bor, kan der dog være nogle regler fra andels- eller boligforeningen, som man skal være opmærksom på, men ulovligt er det ikke. Det er dog god stil at installere sit vildmarksbad væk fra naboens vinduer, sådan det ikke forstyrrer dem og deres husfred. Så hvis du er på markedet efter et vildmarksbad, så har du ikke noget at være nervøs for, så længe du sætter dig ind i din forenings regler og respekterer dine naboer.

Hvordan finder man det rigtige vildmarksbad?

Uanset om man skal købe et vildmarksbad eller en terrassevarmer, eller en boremaskine for den sags skyld, så skal man altid have sine behov og sit budget med i sine overvejelser. På den måde er det lettere at finde frem til det helt rigtige vildmarksbad. En vildmarksbad test, som man kan finde på nettet, er også en rigtig god kilde til informationer, som kan være vigtige i forhold til hvilket vildmarksbad man skal vælge. Hvis du har disse ting med i dine overvejelser, så er du godt på vej til at finde det helt rigtige vildmarksbad.

Er en vildmarksbad bedst i test den bedste rettesnor?

Når vi snakker om vildmarksbad test, er en vildmarksbad bedst i test en god rettesnor, men ikke nødvendigvis en test, som har det bedste vildmarksbad. Ligesom med alle andre typer af produkter, har forbrugerne nemlig forskellige krav og kriterier, samt forventninger til, hvad et godt vildmarksbad er. Det kan derfor være umuligt at sige, at et vildmarksbad er det bedste, da det kommer helt an på, hvad forbrugeren går efter. Når det er sagt, så er en vildmarksbad bedst i test, en rigtig god rettesnor at gå efter.

Oftest stillede spørgsmål om vildmarksbade

Hvilket vildmarksbad skal jeg vælge?
Når man er fast besluttet på at investere i et vildmarksbad, så skal man altid gå ud fra de behov man har, samt det budget man har til rådighed. Det er den eneste måde der sikrer, at man finder det rigtige bad, til ens have eller terrasse. Så når du skal vælge dit bad, så vælg ud fra det du har brug for og til rådighed.
Hvor meget vand der skal i et vildmarksbad, afhænger af to ting. Først og fremmest afhænger det af det specifikke bads kapacitet og dernæst, hvor meget vand man som forbruger, ønsker at have i det. Hvis man gerne vil lade børnene soppe, så skal man ikke fylde det helt op. Det er sidste ende helt op til en selv.
Det kommer helt an på årstiden. Hvis der er tale om de varme sommermåneder, så er der slet ikke nogen grund til at varme vandet op, da solen nok skal klare denne opgave. Hvis der er tale om vintermånederne, så bør man ikke varme det for meget op, men holde det på en temperatur, der ikke skader kroppen.
Et vildmarksbad koster ofte mellem 10 – 30.000 kr. Alt efter hvad man er på udkig efter, om man ønsker det simpel eller luksuriøst, kan der selvfølgelig være en stor forskel i prisen, men billigt bliver det aldrig. Et vildmarksbad er ikke bare et vandbassin, men nærmere et udendørs spabad, så det koster herefter.
Et vildmarksbad er først og fremmest godt for ens velvære. Det giver en afslappende følelse når man sidder i det og en følelse af velvære, ligesom det bidrager til en hyggelig og afslappende atmosfære. Om vinteren kan det dog være med til at sætte godt gang i ens kredsløb, ligesom det kan give en varmen på en kold dag.