Parasol overtræk – Hvorfor ikke den flotte & gode kvalitet

Har du købt eller overvejer at købe en ny parasol? Måske du allerede har en markeds- eller hængeparasol stående på terrassen?

Vejr og vind slider på parasollen. Gennem forår, efterår og vinter blæser og regner det ret ofte. Det vil efterlade støv, vand, snavs og andre miljøpåvirkninger der vil få lærredet på parasollen til blive nusset, slidt og grimt. Derfor vil overtræk til parasollen være den smarte investering der forlænger parasollens levetid. Og gør det nemt at opbevare parasollen sikkert gennem vintertiden.

Parasol overtræk kommer i forskellige materialer, typer og priser, som vi giver dig inspiration til her. Modellerne nedenfor kan stå godt sammen på jeres terrasse med havemøblerne, gasgrillen, lamper, potter m.m.

Overtræk Parasol Universal – Grå

Køb universal overtræk til parasol

Hvis du har en standard parasol på stang eller som hængeparasol, kan dette grå overtræk måske være det perfekte valg til terrassen.

Et overtræk i rigtig god kvalitet der passer til Ø3 meter markedsparasoller & hængeparasoller.

Overtrækket kommer med snoretræk og lynlås lukning der gør det dejligt nemt at lukke nedover parasollen.

 • Højde: 205 cm
 • Bredde: 70 cm

Weather overtræk – universel

køb overtræk til parasol med stang

Weather overtræk i polyester der passer passer til markedsparasoller, almindelige som firkantede parasoller. Overtrækket kan købes i grå eller sort farve der kan stå godt sammen med havemøblerne, gasgrillen og andet, hvis disse også er i de mørke farver.

Billig parasol overtræk der er fremstillet i imprægneret polyester. Der er løftestang til nemmere at placeres overtrækket.

 • Højde: 195 cm
 • Diameter: 47 cm

Overtræk til markedsparasol – Mørkegrå & sort

Køb det store overtræk til markedsparasoller

Hvis du/i ejer en markedsparasol vil dette mørkegrå overtræk i slidstærk polyester 420D være velegnet. Neutral overtræk i en god kvalitet der kommer til størrelser på 3 meter, under 3 meter og over 3 meter.

Overtrækket til markedsparasoller under 3 meter er i en lidt anden type og farve. Du får et sort overtræk der er imprægneret og ventilationshuller til at undgå kondens. Overtræk til parasol 3×3 m er med lynlås lukning.

 • Til markedsparasoller
 • Mål: 195 cm(3 meter) 145 cm(til under 3 meter) 230 cm(til over 3 meter størrelse)
 • Materiale: 100% slidstærk polyester 420D

Ovetræk til hængeparasol – 230 cm højde

køb overtræk til parasol med stang

Grå overtræk med en højde på 230 cm. som passer til en hængeparasol. Det klassiske overtræk der findes i forskellige størrelser, er fremstillet kraftig imprægneret polyester som god beskyttelse til parasollen. Modellen er inklusiv en løftestang der gør arbejdet nemmere, når overtrækket skal nedover parasollen.

 • Til hængeparasoller
 • Højde: 230 cm
 • Diameter: 68 cm

Overtræk til hængeparasol – 280 cm højde

Køb det store overtræk til markedsparasoller

Weather overtræk i grå der passer til alle hængeparasoller.

Det grå overtræk er fremstillet i imprægneret polyester. Du får en løftestang med til modellen, så du nemmere kan trække overtrækket over parasollen.

 • Til hængeparasoller
 • Mål: 280 cm
 • Diameter: 75 cm

Cane-line Cover 7 overtræk

Mørk overtræk til Cane-line parasol

Cane-Line Cover 7 overtræk der passer til de populære Cane-line serier, dog ikke til Hyde & Major parasollerne. Det mørke overtræk er fremstillet gennemfarvet polyesterstof.

 • Højde: 220 cm
 

Cane-line Cover 9 overtræk til Hyde & major parasoller

køb Cane-Line parasol overtræk til hængeparasol

Cane-Line Cover 9 overtræk der passer til Major og Hyde 3×3 parasoller. Overtrækket er fremstillet sort gennemfarvet polyester der både giver dig den moderne og neutrale farve, men samtidig også et kraftig stof til at stå imod vejrets påvirkninger. Overtrækket har en højde på 220 cm. og diameter på 88 cm.

 • Til Major & Hyde 3×3 parasol
 • Højde: 220 cm
 

Cane-line Cover 18 til Hyde parasol

køb Cane-Line parasol overtræk til hængeparasol

Cane-Line Cover 18 passer til Hyde Luxe 3×4 meter parasol. Et kraftig beskyttelsescover i en slidstærk kvalitet som beskytter havemøblerne. Overtrækket fra Cane-Line er fremstillet i gennemfarvet polyester.

 • Til Cane-Line Hyde parasol
 • Højde: 266 cm

Placering af parasol?

Den store fordel ved at have en parasol er, at du kan placerer det overalt på terrassen eller måske ved legehuset. Selve parasollen med stang eller en hængeparasol er ganske mobil men vejer lidt, men det tunge er parasolfoden.

Vælge en parasolfod på hjul, så parasollen kan skubbes rundt. Men den mulighed og det rigtige overtræk, kan du skubbe parasollen hen til et tørt og vindtæt sted, hvor parasollen kan stå gennem vinteren.

Se også dette...

findf smarte parasoller til din altan
Solafskærmning

6 smarte parasoller til din altan

Når vejret er dejligt, så findes der ikke noget bedre end at sidde på altanen og slappe fuldstændig af. Solens stråler er fantastiske især om